Knijpdouche filter

Het knijpdouchefilter van PB International is de oplossing voor legionellapreventie op het aerosolvormende tappunt van de knijpdouche. Het knijpdouchefilter is ideaal voor keukentoepassingen waarbij grotere volumes water gewenst zijn. U wordt beschermd tegen de legionella bacterie en legionella besmettingen worden voorkomen.

Het knijpdouche filter van PB International is ontwikkeld om onder de gootsteen, direct voor de kraan van de knijpdouche of in de koud watertoevoer te monteren. Met dit product blijft de huidige gootsteen situatie gewoon behouden. De bestaande knijpdouche kan gebruikt worden, maar een goede reiniging van de knijpdouche is dan noodzakelijk.

Het knijpdouche filter van PB International filtert het aanvoerwater op basis van ultrafiltratie. Het knijpdouchefilter is zelfspoelend door middel van een automatische forward flush. De bacteriën en virussen, waaronder de legionellabacterie blijven achter in het filter en worden afgevoerd naar het riool. Om de vier uur wordt het Legionella filter automatisch schoon gespoeld. Het knijpdouche filter van PB International zorgt voor optimale legionellapreventie en de u bent voorzien van veilig en schoon water.

Vindt meer informatie over het Knijpdouche filter [88 KB] van PB International.

Specificaties

Kleur:
Filtratieprincipe:
Poriegrootte:
Materiaal:
Maximale watertemperatuur:
Capaciteit:
Aansluitspanning:

RAL 7011
Ultrafiltratie
0,015 µm
PVC-U
40°C
15L/min
230V AC