Douchestang

De douchestang van PB International is de oplossing voor legionellapreventie op het aerosolvormende tappunt van de douchekop. De douchekop is in veel situaties het meest risicovolste aerosolvormende tappunt. De douchestang van PB International beschermt u tegen Legionella en legionella besmettingen worden voorkomen.

De douchestang van PB International is eenvoudig te installeren. De douchestang kan aan iedere douchemengkraan met een ½ “ slangaansluiting op de onderzijde worden gemonteerd, op de plaats van de reeds aanwezige doucheslang. Een nieuwe doucheslang en douchekop worden vervolgens weer op de douchestang van PB International aangesloten. Wij adviseren om een nieuwe doucheslang en douchekop aan te schaffen voor een optimale bescherming tegen Legionella. Ook hierin kunnen wij u voorzien.

De douchestang van PB International filtert het douchewater op basis van ultrafiltratie. De douchestang is zelfspoelend door middel van een automatische forward flush. De bacteriën en virussen, waaronder de legionellabacterie blijven achter in het filter en worden afgevoerd naar het riool. Tijdens het gebruik worden de legionella filters automatisch schoon gespoeld. De douchestang van PB International zorgt voor optimale legionellapreventie en de u bent voorzien van veilig en schoon water.

Vindt meer informatie over de Douchestang [74 KB] van PB International.

Specificaties

Kleur:
Afmetingen (DxBxH):
Filtratieprincipe:
Poriegrootte:
Materiaal:
Maximale watertemperatuur:
Capaciteit:
Spui:

Wit (hoogglans)
Excl. muursteun: 50x60x840 mm
Ultrafiltratie
0,015 µm
PVC-C/PVC-U
50°C
12 L/min
0,5 L/min