Douchepaneel

Het RVS douchepaneel van PB International is de oplossing voor legionellapreventie op de aerosolvormende tappunten. U wordt beschermd tegen de Legionella bacterie en Legionella besmettingen worden voorkomen. U bent voorzien van veilig en schoon water.

Het RVS douchepaneel van PB International is van alle gemakken voorzien. De bediening werkt via een ingebouwde optische sensor. Met de opgebouwde thermostaatkraan kiest u de gewenste douchewatertemperatuur. Het douchepaneel herkent of er werkelijk iemand staat te douchen. Als er niemand aanwezig is bij het paneel stopt de douche direct. Daarnaast kan het douchepaneel worden aangesloten op een gebouwbeheersysteem.

Het RVS douchepaneel van PB International filtert het douchewater op basis van ultrafiltratie. Het douchepaneel is uitgevoerd met een automatische forward flush. Als een douche niet vaak gebruikt wordt, verhoogt dat het risico op de aanwezigheid van de Legionella bacterie in het stilstaande water in de leidingen voor de douche. De automatische spoelfunctie zorgt ervoor dat de douche dagelijks wordt schoongespoeld. Deze functioneert alleen als er niemand in de buurt is. Zo wordt niemand onnodig nat en bent u toch zeker van een goede en betrouwbare bescherming tegen Legionella.

Vindt meer informatie over het Douchepaneel [79 KB] van PB International.

Specificaties

Kleur:
Afmetingen(LxBxH):
Filtratieprincipe:
Poriegrootte:
Materiaal:
Maximale watertemperatuur:
Aansluitspanning:
Thermostaatbereik:
Bedieningsbereik:
Baterijlevensduur:

RVS
1250x220x78 mm
Ultrafiltratie
0,015 µm
RVS 316/PVC-C
70C°
6V DC of 230V AC
20°C - 40°C
8 cm
1 jaar, bij 6000 schakelingen per maand